Humanitarna modna revija u Nišu
Home » Fashion Show  »  Humanitarna modna revija u Nišu
Humanitarna modna revija u Nišu

Catwalk Fashion Show - humanitarna manifestacija u Nisu 27.6.2015

Nislije cesto imaju prilike da gledaju modne revije ali vecerasnja ima posebnu draz. Manekeni na upravo odrzanoj reviji nisu profesionalci, oni su svoje modele nosili sa puno ponosa, velikom voljom i osmehom koji je sijao sa veselih lica. Svi u publici zadivljeni samopouzdanjem koje je zracilo iz ovih ljudi koji kazu lekari imaju intelektualne smetnje. Gradu je trebala ova revija, nije kostala mnogo a donela je puno srece, onima koji su hodali pistom i publici koja je pratila reviju uz gromki aplauz.Modna revija koja je organizovana veceras u parku Svetog Save u Nisu zamisljena je kao druzenje osoba sa intelektualnim smetnjama i manekena modne agencije “Snob” uz brojnu publiku koja je zadovljno pratila svaki minut desavanja na improvizovanoj pisti. manekeniiioiiiiii
Da sve bude po redu i rasporedu pomogli su i odazvali se kreatori iz citave zemlje, dizajneri, frizeri i sminkeri. Ove odvazne manekene obukli su modni dizajneri: Tijana Ninkovic, Tijana Veljic , i Katona Daniel.
Ono sto je simpaticno bilo u ovoj reviji jeste da su svi ovi “manekeni” dosli iz cak cetiri zemlje i to Švedske, Francuske, Grcke, Litvanije a naravno tu su bili i domacini iz Srbije da pomognu gostima da se u nasem gradu osecaju i provedu lepo.
Manekeni iz niske Agencija Snob bili su zaduzeni da ovim ljudima pomognu, nauce ih vaznijim manekenskim cakama i uvezbaju korake. Videli smo veceras, uspeli su i jedni i drugi.
Za sminku i frizuru, pobrinule suse Ana Make Up , Vesna Lazarevic , Ema Vitkovic, Magdalena Novakovic i Petar Peca Podunavac. Svi oni prihvatili su da bez honorara ucestvuju u ovoj manifestaciji i doprinesu dobroj atmosferi i druzenju koje ovim ljudima toliko znaci.
Radost "novopecenih" manekena bila je dovoljna da sve troskove i trud organizatora opravda a publici vrati nadu da malim stvarima mozemo da usrecimo neke ljude koji mozda izgledaju drugacije ali su isti mi! Oni su danas bili srecniji jer to i zasluzuju!

Stranica udruzenja https://www.facebook.com/ DrugacijiZajednoNis

Scroll to Top