International Constantine Fashion Week 6.0 u Nisu – 11.2013
Home » Fashion Show  »  International Constantine Fashion Week 6.0 u Nisu – 11.2013
International Constantine Fashion Week 6.0 u Nisu – 11.2013

Odrzan je sesti medjunarodni modni dogadjaj u Nisu, u prostorijama muzickog kluba Spark, u organizaciji Agencije S.N.O.B. (Serbian Number One Business). Manifestacija se odrzavala 29-30 novembra, simbolicno na Dan Republike bivse Jugoslavije, jer su nam dizajneri i manekenke bili sa ovih prostora.
Mnogobrojna publika je imala prilike da vidi prelepre kreacije.
Prvu reviju su otvorili mali manekeni sa Obucom PAVLE iz Bele Palanke .
U revijalnom delu su se predstavili Marina Micanovic iz Beograda , pobednica mladih dizajnera na prethodnoj manifestaciji, i Marija Kostic sa brendom MK LINE .
U takmicarskom delu mladih dizajnera, od preko 100 prijavljenih ucesnika, publika je imala prilike videti revijice 15 odabranih: Mladen Jankovic Andrijana Asanin Jana Petrovic Luna Mitic Marko Radonjic Milena Nikodijevic Natalija Manojlovic Aleksandar Rakic Zorana Jankovic Ninoslava Milic Vladana Kostic Tatjana Hlavati Jelena Simonovic Tanja Cacevic Stefan Gagic .
Strucni ziri u sastavu: Natasa Blagojevic (professor Visoke tekstilne skole u Leskovcu, kostimograf po struci), Zeljko Stanojevic ( menadzer Akademije za estetiku i kozmetologiju u Beogradu), Amanda Manasievski (Miss Nisa 2012), Marija Kostic (modni dizajner) i Marina Micanovic (modni dizajner) su za najboljeg mladog modnog dizajnera odabrali Zoranu Jankovic , dok je drugo mesto pripalo Jeleni Simonovic , a trece mesto Aleksandru Rakicu .
Za sminku i frizuru pobrinuli su se: Akademija za estetiku i kozmetologiju, salon za negu kose LOG IN - Katarine Musovic; Nena Minic; Sandra Cvetkovic; Maja Milutinovic; Tamara Djordjevic; Lejla Dinic i Jelena Stojanovic.
Pored manekenki i manekena iz Agencije S.N.O.B., pistom su prosetale i Aleksandra Mitic – Miss Nisa 2013, Svetlana Gavrilovic iz Hrvatske, Kristina Lumbar iz Hrvatske – Super model International 2013, Jelena Plenar iz Hrvatske, Sara Šinko iz Hrvatske i Maja Stevovic iz Crne Gore.
Voditeljke manifestacije: Aleksandra Caka Djordjevic, Miljana Mima Justinovic i Sandra Trajkovic.
Za muziku se pobrinuo dee jay Damir Starc.
Crystal Derma – pharmaceutical cosmetics je poklonila prigodne poklone svim manekenkama i manekenima.
Za fotografiju su se pobrinuli: Nikola Dante Zlatanovic, Aleksandar Pejkovic – Snoopy photography, Dusan Jovanovic i Mario Gotic – OneShot

Prijatelj manifestacije cardsprint.rs

Scroll to Top