International Fashion Provocation 2.0 – 12.2015 Belgrade
Home » Fashion Show  »  International Fashion Provocation 2.0 – 12.2015 Belgrade
International Fashion Provocation 2.0 – 12.2015 Belgrade

Zavrsen je drugi medjunarodni FASHION PROVOCATION u Beogradu. Manifestaciju je otvorila, specijalna gosca, poznata ruska dizajnerka Daria Razumikhina , koja je pre nekoliko dana ucestvovala i na Moscow Fashion Week, kao i na Montenegro Fashion Week.
Pored nje, publici su svoje kreacije prikazali i dizajneri sa Balkana, Daniel Katona Jelena Roganovic Djuric Slobodan Mitrovic Miljana Mimi Momcilovic Jelena Simonovic Tijana Ninkovic Dijana Stojanovic .
Manifestacija se odrzala u prelepom hotelu Astoria . Pre samog pocetka manifestacije, manekenke su imale photo session u predivnim kreacijama. Za sminku i frizuru mnogobrojnih manekenki su se pobrinuli Akademija za estetiku i kozmetologiju PURITY, Akademija PANJKOVIC, Vesna Milijasevic, Peca Podunavac, Kristina Marunic, Alisa Uskokovic, Magdalena Novakovic, Nikola Stanojkovic, Maja Mijailovic … Kompanija AVON je podrzala manifestaciju svojim preparatima.
Ina Vorkapic je vodila program manifestacije. Manager backstage-a, izvrsni Nebojsa Mandic.
Za muziku se pobrinuo Dalibor Daca Markovic iz Playera, dok su za ozvucenje bili zaduzeni Urban sound.
Revije su radile manekenke i manekeni, uglavnom iz Agencije SNOB, kao i pojedine manekenke, zastitna lica dizajnera ucesnika.
Dve najtrazenije manekenke, Andjela Nedeljkovic i Jovana Stanojevic su dobile nagrade, besplatni kurs sminkanja od Akademije Purity i besplatan kurs jezika po svom izboru od Centra za obrazovanje i kulturu „Bozidarac 1947“ .
Za fotografije su bili zaduzeni brojni fotografi iz Srbije, kao i iz Slovenije (Klemen Bizjak, Matevz Kren, Goran Nikic, Milan Radosavljevic, Martin Zivadinovic, Vladan Savic, Stevan Toncic, Bojan Mitric, Boban Mikicic, Sasa Ilic, Darko Mikic, Kristina Kuzmanov, Jana Zivkovic …, cije fotografije mozete pogledati ovde kao i na https://www.facebook.com/AgSNOB/
Organizator manifestacije je Agencija SNOB.

Scroll to Top