MANIFESTACIJA “FASHION WEEK 4 ” 30.11.2012 U NISU
Home » Fashion Show  »  MANIFESTACIJA “FASHION WEEK 4 ” 30.11.2012 U NISU
MANIFESTACIJA “FASHION WEEK 4 ” 30.11.2012 U NISU

SPISAK UCESNIKA MANIFESTACIJE "FASHION WEEK 4 " 30.11.2012 U NISU

Atelier Ixtys

Jess Dress

MK Line

Body Art - Jovana Trickovic & Log In salon

Body Art - decija revija Fakultet za estetiku i kozmetologiju

Body Art - revija Fakultet za estetiku i kozmetologiju

Aleksandra Kostic

Andrijana Jankovic

Biljana Djordjevic

Daniela Petkovska

Danijela Lalic

Dora Aleksic

Kristina Ivkovic

Maja Draganovic

Marija Trujic

Milica Djordjevic

Milica Jovanovic

Sandra Milenkovic

Sofi Prokic

Vladana Kostic

Zlatko Jovanovski

- - - - - VIDEO - - - - -

Na manifestaciji su ucestvovali modni dizajneri sa Balkana. U revijalnom delu su nastupili Atelier Ixtys iz Bugarske, Jess Dress iz Nisa, MK Line iz Nisa. Publika je videla i specijalne revije – BODY ART, koje su zasebno predstavili Jovana Trickovic I Salon LOG IN iz Nisa, i Fakultet za estetiku i kozmetologiju iz Beograda. U takmicarskom delu, predstavili su se mladi dizajneri iz ex-YU republika: Aleksandra Kostic, Andrijana Jankovic, Biljana Djordjevic, Daniela Petkovska, Danijela Lalic, Dora Aleksic, Kristina Ivkovic, Maja Draganovic, Marija Trujic, Milica Djordjevic, Milica Jovanovic, Sandra Milenkovic, Sofi Prokic, Vladana Kostic i Zlatko Jovanovski. Strucni ziri u sastavu profesor Ana Ristic (diplomirani modni dizajner), docent Tatjana Perevalov (dizajner tekstila) i profesor Neda Šukuletovic Veselinovic (diplomirani slikar) je titulu Najboljeg mladog dizajnera odredio Kristini Ivkovic iz Subotice, drugo mesto je osvojio Zlatko Jovanovski iz Skoplja, dok je trece mesto pripalo Sofi Prokic iz Bitolja.

Voditeljke manifestacije su bile: Sanja Veselinovic, Miljana Justinovic i Aleksandra Djordjevic. Za osvatljenje se pobrinuo Damir Starc, a za muziku dee jay Marko Djordjevic. Izmedju revija su nastupale plesne grupe BOOM 018 i ZEINA, kao i mladi talentovani pevaci : Katarina Kaja Markovic i blizanci Nemanja i Slobodan Orbovic.

Za sminku i frizuru su se pobrinuli: Fakultet za estetiku i kozmetologiju, Salon Log In, Jovana Trckovic, Jovana Golubovic, Marija Jovanovic, Igor Antic i Škola Mode i Lepote.

Specijalne gosce/manekenke manifestacije bile su Amanda Manasievski (Miss Centralne Srbije 2012, Miss FW Nis 2012, Miss Internet Srbija 2012, clanica Miss YU kompanije i finalista Miss Srbije 2012) i Dragana Neskovic iz Pogdorice (voditeljka, model, miss).

Scroll to Top