Poziv fotografima za saradnju
Home » Fotografi  »  Poziv fotografima za saradnju
Poziv fotografima za saradnju

Agencija SNOB poziva fotografe (portrait, fashion...) i fotografske radnje iz regiona (Beograd, Sarajevo, Zagreb, Banja Luka, Podgorica, Sofia, Ljubljana, Skopje, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Vranje, Subotica, Čačak, Užice, Bijeljina, Kruševac, Kragujevac, Pirot, Mostar, Tuzla, Trebinje, Dubrovnik, Rijeka, Split, Vukovar, Osijek, Maribor, Kranj, Tetovo, Kumanovo, Bitola, Ohrid, Štip, Kikinda, Bor, Zaječar, Tivat, Ulcinj, Mitrovica, Novi Pazar, Šabac, Leskovac, Ćuprija, Trstenik, Paraćin, Jagodina, Požarevac, Smederevo ...) koji bi želeli da fotografišu naše sadašnje i buduće modele (fotomodeli, manekenke, manekeni), ili za potrebe reklama sa našim modelima, da nam pošalju na info@agencysnob.com :

Naznaka/ Subject - Za fotografa saradnika (suradnika)

  • Ime i Prezime / Naziv Kompanije
  • Grad
  • Najviše 10 fotografija (dimenzija max 1024 pixela dužina/visina)
  • Reference ili CV
  • Kontakt podatke (fb, ig, tel, e-mail, website)

Naime, želimo imati bazu sa svim zainteresovanim fotografima koji žele saradnju.

Napomena: Mi smo tu da Vas preporučimo modelima i klijentima, a oni odlučuju kog fotografa će unajmiti. Nijednog fotografa nećemo ucenjivati oko cene angažovanja, jer svako ima svoju cenu rada, ali smo tu da se dogovaramo kako bi bila obostrana korist.

--------------------------------------------------------------

Takođe, svi fotografi koji žele da njihovo IME i fotografije sa kontaktom, postavimo na ovom sajtu (www.FashionWeek.rs) u kategoriji FOTOGRAFI , neka nam naglase u mejlu. Potrebno je da na fotografijama koje nam pošaljete, prepravite naziv (rename) u vase-ime-01.jpg , kako ne bi bilo DSC001.jpg i slične oznake.

Lično odgovarate za istinitost podataka i autorska prava fotografija koje nam budete poslali na info@agencysnob.com .

Ponuda za besplatno predstavljanje fotografa na ovom website-u važi od 15.07.2022 do 31.12.2022. Nakon navedenog datuma, sve objave ostaju na portalu, dok će se upis novih fotografa naplaćivati.

Objavljivanje na portalu je nekoliko dana nakon primljenog e-mail-a.

Primer je ispod teksta

Scroll to Top