SAVEI: NANOŠENJE SAVRŠENE ŠMINKE ZA USNE
Home » Šminkeri i frizeri  »  SAVEI: NANOŠENJE SAVRŠENE ŠMINKE ZA USNE
SAVEI: NANOŠENJE SAVRŠENE ŠMINKE ZA USNE

KLJUČ SAVRŠENIH USANA JE DA BUDU MEKE I NJEGOVANE

Priuštite osjetljivoj koži usana intenzivnu njegu za usne. Usne će vam biti zahvalne. Pretvorite blijede i grube usne u podatne, glatke i meke usne poput poljupca. Pozdravite savršene usne!

1.

Počnite s proizvodom za piling usana. Nanesite piling na usne i odmah iza konture usana, nježno ga masirajući vršcima prstiju. Pilinzi pomažu ukloniti mrtve stanice kože, ostavljajući vaše usne besprijekorno mekima.

2.

Pažljivo uklonite zrnca koja se ljušte maramicom ili vlažnom vatom. Nakon samo jednog pilinga, vaše usne će biti mekše i glatkije. Ova njega za usne čini vaše usne nevjerojatno gipkima i ugodnima za ljubljenje.

3.

Zatim počastite svoje usne hranjivim balzamom za usne za dodatnu mekoću. Sastojci pružaju intenzivnu vlažnost suhim i grubim usnama. Ispucale usne umiruju i osvježavaju. Balzam za usne usnama daje i lagani sjaj.

SAVRŠENA ŠMINKA USANA

Ne postoji ništa bolje od savršene šminke usana. Dijelimo s vama kako pravilno nanijeti ruž. Važno: prije nanošenja šminke, maramicom uklonite višak balzama za usne.

KORAK 1

Napravite konturu usana

Olovka za usne je ključna za dugotrajnu šminku usana. Sprječava krvarenje ruža za usne i čini čuda dodajući volumen neravnim, tankim usnama.

Iscrtajte konture usana olovkom za usne. Započnite definiranjem sredine gornje usne, zatim povucite kratku crtu preko sredine konture donje usne. Dovršite konturu, počevši od kutova usta. Za potpuno ljubljive usne!

KORAK 2

Nanesite ruž

Ruž za usne dodaje određeni "je ne sais quoi" vašoj šminki za usne - apsolutni must-have za savršene usne!

Nanesite ruž na kist i ispunite usne, držeći se okvira olovke za usne. Pri odabiru ruža vodite računa da ima optimalno prekrivanje, dobar intenzitet boje, svilenkastu postojanost i postojanost. Spremni za poljubac!

Scroll to Top