SAVETI: Ispravite svoje slabe tačke
Home » Fotografi  »  SAVETI: Ispravite svoje slabe tačke
SAVETI: Ispravite svoje slabe tačke

Ako još uvijek pokušavate razmišljati o brzini zatvarača, otvoru blende i ISO-u, može biti primamljivo da se vratite na automatski način rada umjesto da vježbate ono što ne razumijete. To je velika greška!

Ako pokušavate naučiti fotografirati portrete, ali vam je teško postići da svjetlo vaše bljeskalice izgleda dobro, može biti primamljivo snimiti sve svoje fotografije u zatvorenom prostoru pored prozora radi lijepog svjetla. To je također velika greška!

Ako pokušavate naučiti naknadnu obradu, ali vaš je softver zbunjujući, može biti primamljivo snimiti sve svoje slike u JPEG-u kako biste dobili nešto dobro od fotoaparata. Ali – pogađate – to je još jedna velika pogreška!

Nemojte zaobilaziti svoje slabe točke. Popravite ih . Najbolji način da poboljšate svoje fotografije jest analizirati ono što još ne razumijete, a zatim potrošiti potrebno vrijeme da to naučite. To se ponajviše odnosi na fotografe početnike, koji naravno imaju najviše za učiti, no i stručnjacima bi bilo dobro da poslušaju ovaj savjet.

Scroll to Top